Op woensdag 29 mei vindt de ‘NeuroLabNL Matchmakingbijeenkomst 2019’ plaats (Utrecht, Muntgebouw). Dit jaar geven wij extra aandacht aan de verbinding van wetenschappers met ministeries en met bedrijven. De registratie (gratis) is geopend en verloopt via deze link.

Wilt u op de informele Mix&Match markt uw onderzoek, vraag, of consortium presenteren, wilt u ‘speed-daten’ met mogelijke consortiumpartners uit HBO, overheid of wetenschap, of wilt u samen met wetenschappers/ministeries een onderzoeksthema ontwikkelen, etc.? Wij moedigen dat van harte aan! Op de markt is hiervoor een aantal statafels beschikbaar. U kunt u voor een statafel aanmelden via het registratieformulier.

Op deze middag kunt u:

  • Bijgepraat worden over de route NeurolabNL door de boegbeelden en taskforceleden
  • Op de hoogte worden gebracht van de laatste ontwikkelingen rond de vier actielijnen van de Nationale Wetenschapsagenda (NWA)
  • Als wetenschapper (universiteit, HBO, RKI etc.), overheidsfunctionaris, of bedrijfsmedewerker een project of vraag pitchen en nieuwe mogelijke consortiumpartners ontmoeten op de informele Mix&Match markt.
  • Kennis opdoen en delen over bouwstenen voor succesvolle samenwerking met ministeries en bedrijven. NWO en verschillende collega’s delen hun ervaringen. Welke rol zien we voor NeurolabNL?

Programma

12:30-13:30        Inloop en lunch

13:30-13:50       Presentatie NeurolabNL en introductie matchmakingmiddag

13:50-14:15        Informatie over de Nationale Wetenschaps Agenda (NWA)

14:15-15:30        ‘Mix & match’ matchmakingmarkt (met koffie en thee)

15:30-16:10        Samenwerking met ministeries, ervaringen en do’s en don’ts

16:10-16:50        Samenwerking met bedrijven, ervaringen en do’s en don’ts

16:50-17:00        Plenaire afsluiting en wrap up

17:00-18:00        Netwerkborrel

Het Muntgebouw in Utrecht (Leidseweg 90) is op 10 minuten lopen van Utrecht Centraal Station. De voertaal zal Nederlands zijn.

Graag tot ziens op deze dag!