De alweer vijfde editie van dit evenement wordt gehouden op de Vrije Universiteit Amsterdam (VU) op 12 December, 2018. Wearables In Practice (WIP) is een alsmaar groeiend netwerk van wetenschappers, ontwikkelaars en gebruikers van zelfmeting. Ditmaal geeft Mark Hoogendoorn van de afdeling Kunstmatige Intelligentie van de VU een keynote over Machine Learning en Hans Bussmann van het Erasmus Medisch Centrum verzorgt een keynote over de toepassing van Wearables bij de rehabilitatie van patiënten. Tijdens de poster en demo lunch is er gelegenheid voor het stellen van vragen, en het uitwisselen van ideeën en informatie. Na de lunch kan er gekozen worden tussen een hands-on workshop over het gebruik van de VU-AMS, een lichte, non-invasieve methode om het autonome zenuwstelsel langdurig te monitoren en een workshop over de uitdagingen bij het geven van feedback over de hartslag met het Sense-IT platform van de Universiteit Twente. Het belooft een informatieve en inspirerende dag te worden. De voertaal is Engels, en het volledige programma is reeds bekend.

Aanmelden gaat via deze link. Er zijn 100 plaatsen, dus schrijf je tijdig in.

Als je een poster of demo wilt presenteren tijdens de lunch, stuur dan een e-mail met beschrijving naar Mandy (m.m.tjew-a-sin@vu.nl) voor 24 November.

Het symposium wordt gehouden in het hoofdgebouw van de Vrije Universiteit, Amsterdam (De Boelelaan 1105, Agora zalen, 3e verdieping. Registratie in Agora I). Neem alsjeblieft een geldig identiteitsbewijs mee.