NeuroLabNL nodigt u uit om een onderzoeksvoorstel in te dienen voor de NeuroLabNL Kleine Projecten subsidie. Dit is onderdeel van Kleine Projecten voor NWA-routes 21/22 van NWO, en NeuroLabNL zal hiervoor 3 kleine onderzoeksprojecten selecteren voor subsidie van €100.000 per project. Jonge onderzoekers (vanaf postdoc), die grote impact hebben ervaren door de Covid-19 pandemie (bijvoorbeeld door kleine kinderen thuis of andere limiterende omstandigheden) zijn met name uitgenodigd om een onderzoeksvoorstel in te dienen.

De call is open voor projecten die fundamenteel zijn, en in overeenstemming met de doelen en ambities van NeuroLabNL (zie de onderzoeksagenda van NeuroLabNL). Daarnaast moet het onderzoek (nu of in de toekomst) verbonden zijn aan een praktisch probleem, en passen binnen een van de NeuroLabNL thema’s.

Indienen onderzoeksvoorstel

De deadline voor het indienen van een voorstel bij NeuroLabNL is 21 februari 2022. Hiervoor vragen we indieners een abstract te schrijven met het onderzoeksidee, van maximaal 200 woorden, via het aanmeldformulier.

Voor meer informatie over aanmelding en de selectieprocedure, zie de call van NeuroLabNL. De overkoepelende NWO-call kunt u vinden op de NWO-website.

Bij vragen, zie de FAQ pagina, of stuur een email naar info@neurolab.nl.

 

Downloads